Welkom bij Yvonne van Woudenberg | Fotografie

Mijn naam is Yvonne van Woudenberg en woon sinds eind 2018 samen met mijn Jack Russell Doutzen en mijn drie katjes in het gezellige dorp Hilversum. Daarvoor ben ik altijd in De Meern (Utrecht) woonachtig geweest. Nu dus in dé mediastad van Nederland.

Fotografie is mijn passie. Ik voel mij intens gelukkig met een camera in mijn handen. Met veel liefde fotografeer ik dan ook mensen en dieren. Je kunt mij ook 'levensfotograaf' noemen. Want ik maak foto's van alle bijzondere fases in het leven en van mensen van alle leeftijden. Van baby's en kleuters tot Mooie 'Ouderen'. Maar ook van de geboorte van een kindje tot aan een huwelijk of juist het afscheid van een geliefde of dierbare. Hieronder zijn een aantal thema's verder uitgelicht. 

Portretten

Van mensen van alle leeftijden maak ik portretten. Van een New Born tot een mooie 'Oudere'. Van stellen tot groepen. Dit kan op een mooie locatie in jouw eigen woonplaats, in mijn dorp Hilversum en/of in een studio setting. 

Denk je dat je niet fotogeniek bent en houd je er niet van om gefotografeerd te worden? Ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen en je toch prachtig te portretteren. Gewoon zoals je bent. Maar wat meer glossy of als een echt fotomodel kan ook. Tenslotte heb jij het voor het zeggen.

Wil je voor social media en/of een ander zakelijk doel profielfoto's laten maken om jezelf professioneel te presenteren? Ik doe het graag!

Koningin Máxima / Royals

Als royalty fotograaf en maak ik vooral beelden van Koningin Máxima. Een heel andere discipline in de fotografie, maar zeker net zo leuk om te doen. Er komt vaak flink wat adrenaline aan de pas, aangezien je meestal maar een kort moment hebt voor goede en professionele beelden. De vele (mooie) gezichten van Máxima, de fashion en haar interactie met mensen maakt dat het steeds weer een feestje is om haar te fotograferen.

Dierenfotografie

Eén van de thema's waar ik een enorm zwak voor heb. Een prachtig portret van jouw hond(en) om in te lijsten. Of juist jij samen met jouw hond. Tenslotte is een hond een volwaardig lid van het gezin en je trouwe maatje. Andere dieren, zoals katten en paarden, kunnen ook met veel liefde en geduld door mij gefotografeerd worden. Tenslotte ben ik zelf een echte dierenvriend en heb ik jarenlang als vrijwilligster in een dierenasiel gewerkt.

Loveshoot | Pre-weddingshoot | Huwelijk

De liefde tussen twee personen vastleggen is fantastisch in alle opzichten. Je kunt bij mij een love- of pre-weddingshoot laten doen, zodat je voor altijd op beeld hebt hoe leuk en happy jullie zijn als stel. Zo'n foto kan bovendien perfect worden gebruikt voor de trouw- of bedankkaart.De huwelijksdag kun je deels of helemaal door mij laten fotograferen. Vanaf het moment dat de bruid de make-up in gaat tot aan het feest in de late uurtjes. De foto's én een prachtig album is een herinnering aan één van de mooiste dagen in het leven van jou en je partner.

Afscheid- en Uitvaartfotografie

Dit thema is voor veel mensen nog onbekend. Echter, de ervaring leert dat beelden van het afscheid troost bieden voor degenen die achterblijven. Bovendien is het - ondanks het verdriet - een mooie herinnering omdat je kunt zien hoe mooi het afscheid was. Denk daarbij aan de familie, de mensen die hun laatste eer bewijzen, de sprekers, de bloemen, de liefdevolle momenten samen. Maar ook de kinderen en kleinkinderen die kaarsjes aansteken, iets voorlezen of zingen... Het is fijn om dit later terug te kunnen kijken.Je zult mij nauwelijks opmerken omdat ik probeer 'onzichtbaar' te zijn. Wil je meer weten? Of is er iemand die niet meer lang te leven heeft en nog een bijzonder moment op beeld wil laten vastleggen? Neem dan alsjeblieft (vrijblijvend) contact met mij op!

Mooie 'Ouderen'

Mensen met een respectabele leeftijd wil ik graag bijzonder laten voelen en mooi portretteren. Grijze haren, een rimpel meer... Dat maakt een persoon juist interessant. Daarnaast is het voor een opa of oma juist leuk om ook eens een foto van zichzelf cadeau te doen aan hun (klein-)kinderen in plaats van andersom. Een gezellig 'kiekje' van oma met de smartphone is toch anders dan een prachtige foto die het waard is om groot in te lijsten. Of wat dacht u van een mooie loveshoot van een ouder stel die al jarenlang samen gelukkig is? Bijzonder om te doen en de voldoening is enorm!

Wat kunt u van mij als fotograaf verwachten:

- Afhankelijk van de soort foto-opdracht pas ik mij aan de situatie aan.

- Ik doe mijn uiterste best om van iedere fotoshoot een gezellige en ontspannen gebeurtenis  te maken. Tenslotte sta je mooier op de foto als je relaxed bent. 

- Geduld. Dit is vooral van toepassing bij het fotograferen van kinderen en dieren. Ik neem dan ook zoveel tijd als het nodig is.

- Je ontvangt van mij altijd vooraf een prijsopgave. Dan weten we beiden waar we aan toe zijn.

- Van de gemaakte foto's maak ik zelf een eerste selectie. Deze selectie zal ik altijd bewerken voor het mooiste resultaat. Houd je vooral van zwart-wit foto's? Samen bespreken wij vooraf jouw wensen en verwachtingen!

- Beelden ontvang je in hoge resolutie via WeTransfer. Het is eenvoudig om deze vanuit e-mail te downloaden.- Ik ben 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook in het weekend.Natuurlijk kun je altijd contact met mij opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wil je eerst persoonlijk contact? Bel mij dan gerust via 06 5533 7898.TIP: geef een fotoshoot kado!